02. 03. 2024 - 13:16
VARALA GA I PRIJE KRAJA: Slavna ljepotica sramno 'nabila...
907
Shares
VARALA GA I PRIJE KRAJA: Slavna ljepotica sramno 'nabila rogove' legendi

VARALA GA I PRIJE KRAJA: Slavna ljepotica sramno 'nabila rogove' legendi

02. 03. 2024 - 13:16
0
Shares

Legendarni Tom Brady rastavio se sa suprugom Gisele Bundchen 2022. godine. Njihov brak je okončan nakon 13 godina, a sada je čuveni igrač američkog fudbala saznao da ga je ona odavno varala s ličnim trenerom Joaquinom Valenteom.
Tom Brady i Gisele Bundchen okončali su jedan od najslavnijih brakova nakon 13 godina. U oktobru 2022. godine potpisali su papire čime su okončali vezu.

Nedugo nakon raskida ona je s djecom, te sa instruktorom jiu-jitse Joaquinom Valenteom viđena na odmoru, da bi se ubrzo i potvrdila veza s njim
TMZ Sports je nešto više od godinu dana nakon raskida došao do informacije da je Gisele zapravo Toma konstantno varala s trenerom i da njihova veza traje još od 2021. godine.

"Ako ona želi da ljudi vjeruju da s Joaquinom izlazi od juna, neka joj bude. Oni su već godinama zajedno. Tom je već prihvatio da ga je godinama varala", rekao je izvor za TMZ navodeći da je Gisele s ljubavnikom još od 2021. godine.
"Tom smatra Valentea dobrim momkom. Zbog toga je i prihvatio da je i on pored djece skupa s Gisele", navodi se.

Tom Brady viđen u društvu Irine Shayk
Ni Tom Brady ne miruje nakon razvoda i često je u društvu poznatih dama, naročito ruske manekenke Irine Shayk.

Jedan od najvećih igrača američkog fudbala zaveo je jednu od najljepših žena svijeta. Često je izlazila iz njegovog stana, no veza između njih nije potvrđena.
Potom su se pojavile fotografije s Irinom. Pametnom je to bilo dosta da shvati šta se dešava i Tom se može pohvaliti da je bio s dvije slavne manekenke.

Legenda New England Patriotsa i Irina su za sada samo u avanturi. Očigledno tako oboma odgovara i teško da će biti nešto više od toga.

Učitaj još novosti