19. 03. 2024 - 21:59
Ovo je teniserka Sabalenka. Evo što radi nekoliko sati nakon...
907
Shares
Ovo je teniserka Sabalenka. Evo što radi nekoliko sati nakon smrti dečka

Ovo je teniserka Sabalenka. Evo što radi nekoliko sati nakon smrti dečka

19. 03. 2024 - 21:59
0
Shares

KONSTANTIN KOLCOV (43), bivši bjeloruski hokejaš, iznenada je preminuo. Ta vijest potvrđena je jutros. Kolcov je bio bivši NHL igrač, a posljednje dvije i pol godine je bio u ljubavnoj vezi s Arinom Sabalenkom (25). Bjeloruskinja Sabalenka je druga tenisačica svijeta. Nedavno je osvojila Australian Open, dok ju je Kolcov bodrio s tribina.

Sabalenka se neće povući s turnira?
Ovog tjedna Sabalenka će nastupati u Miamiju. Očekivalo se njezino povlačenje s turnira, no ona je nakon tragedije otišla na trening. Prema informacijama iz njezinog tabora, od povlačenja s turnira neće biti ništa. Sabalenka čeka bolju iz meča Halep i Badose. U međuvremenu, na društvenim mrežama kruži video njezinog današnjeg treninga u Miamiju.

Razne reakcije na društvenim mrežama
Neki fanovi to osuđuju, a neki brane stavom kako je proces tugovanja puno složeniji nego što većina ljudi misli. Posljednje informacije prema Tennis Channelu govore kako je Sabalenka odlučila nastupati, ali neće održavati presice i davati izjave za medije. Sabalenku se smatra jednom od mentalno najstabilnijih tenisačica svijeta.

(Index.hr)

Učitaj još novosti