20. 03. 2024 - 10:45
Evo s kim će McGregor u UFC-ov kavez nakon tri godine pauze
907
Shares
Evo s kim će McGregor u UFC-ov kavez nakon tri godine pauze

Evo s kim će McGregor u UFC-ov kavez nakon tri godine pauze

20. 03. 2024 - 10:45
0
Shares

CONOR McGREGOR posljednji meč odradio je u lipnju 2021. godine. Suparnik mu je treći put u karijeri bio Dustin Poirier, a meč je završio tehničkim nokautom u prvoj rundi. Iza izraza kojim je opisan kraj borbe skriva se podatak da su je prekinuli liječnici nakon što je McGregoru u kavezu pukla tibija.

Bio je to ukupno šesti poraz McGregora i drugi uzastopni od Poiriera, kojeg je svladao na premijeri trilogije 2014. godine. Ukupno je na omjeru od 22 pobjede (19 nokauta) i šest poraza, od kojih je tri pretrpio u posljednja četiri meča, a četiri u posljednjih sedam izlazaka u kavez.

Unatoč slabijim rezultatima u posljednjim borbama, McGregor je bio i ostao rado viđeno lice u UFC-u. On je borac za kojeg publika ne žali platiti novac da gleda njegove borbe pa je bio i sudionik pet najplaćenijih pay-per-view UFC-ovih prijenosa. Prvi čovjek promocije Dana White zato ga je i prozvao "jednim od najboljih poslovnih partnera koje smo imali".

Borit će se protiv Chandlera
Imat će priliku to potvrditi barem još jednom. Potvrdio je povratak u UFC-ov kavez, a onda i protivnika s kojim će se boriti.

"Michael Chandler. Začepi, Michaele, imbecilu jedan. Taj tip ne može začepiti. Gledao sam ga na RAW priredbi i sviđa mi se Mike, ali ja ću ga završiti. Je li to jasno? Završit ću Mikea. Ako ja nešto kažem, onda to i učinim", rekao je.

McGregor je više puta isticao da se planira boriti na UFC-ovom eventu 303. On će se održati u Paradiseu 29. lipnja. Chandlerov MMA omjer iznosi 23 pobjede i osam poraza. U UFC-u je na 2:3, a u zadnjoj borbi izgubio je od Poiriera u studenom 2022.

(Index.hr)

Učitaj još novosti