20. 03. 2024 - 15:13
Veliko pojačanje stiglo na Koševo: Haris Duljević je novi...
907
Shares
Veliko pojačanje stiglo na Koševo: Haris Duljević je novi igrač Sarajeva

Veliko pojačanje stiglo na Koševo: Haris Duljević je novi igrač Sarajeva

20. 03. 2024 - 15:13
0
Shares

Haris Duljević potpisao je danas ugovor do kraja iduće sezone sa Fudbalskim klubom Sarajevo čime je ozvaničen povratak bordo miljenika na Koševo.

Duljević nije stranac u Bordu klubu, jer je ranije pokazao nevjerovatan talenat i borbenost na terenu. Sada, nakon skoro sedam godina, vratio se da ojača tim sa Koševa i nastavi putovanje sa nama.

“Sa zadovoljstvom mogu poželjeti službeno dobrodošlicu Harisu Duljeviću nazad u Fudbalski klub Sarajevo. Ovaj transfer bio je planiran već duže vrijeme, a sada su se konačno uslovi uskladili da se to i realizuje. Haris je poznato lice sa dubokim razumijevanjem vrijednosti našeg kluba. Njegov povratak označava uzbudljivo novo poglavlje za nas i spremni smo za nove izazove. Vjerujemo u njegove sposobnosti i sigurni smo da će dati značajan doprinos uspjehu našeg tima”, izjavio je sportski direktor, Senijad Ibričić, piše N1.

U Bordo dresu Haris je skupio 97 nastupa, postigao 11 golova i upisao 22 asistencije. Sa klubom je osvojio i titulu u sezoni 2014/2015.

Učitaj još novosti