22. 03. 2024 - 11:16
BORBA GENERACIJE: Mike Tyson ponovno u ringu- Evo koliko će...
907
Shares
BORBA GENERACIJE: Mike Tyson ponovno u ringu- Evo koliko će zaraditi za meč protiv Jakea Paula

BORBA GENERACIJE: Mike Tyson ponovno u ringu- Evo koliko će zaraditi za meč protiv Jakea Paula

22. 03. 2024 - 11:16
0
Shares

Bokserska ikona, Mike Tyson trebala bi se vratiti u ring ovog ljeta kako bi se suočila sa senzacijom društvenih mreža Paulom na stadionu AT&T u Arlingtonu.

Tysonova posljednja borba dogodila se prije gotovo četiri godine u ekshibicijskom meču protiv borca s kojim je rame uz rame, legende Roya Jonesa Jr-a. Paul je iste godine tek krenuo graditi profesionalnu boksersku karijeru, a za oko javnosti je zapeo kada je nokautirao nekadašnju NBA zvijezdu, Natea Robinsona. Umirovljenom Robinsonu to je bila prva i zadnja 'utakmica' u ringu Iako konkretne detalje borbe još nemamo, znamo da će biti emitirana uživo na Netflixu, označavajući prvi pohod ove streaming platforme u live sports emitiranju borilačkih sportova.

Triple C koji je nedavno bio suvoditelj Tysonovog podcasta Hotboxin‘ with Mike Tyson, pokrenuo je glasine o mogućoj svoti novca koju će Iron Mike zaraditi. Izjavio je to na Pound 4 Pound podcastu koji sada vodi zajedno s Kamaruom Usmanom.

"Svima je jasno da će to biti velika isplata za Tysona. Rekao bih da će vjerojatno zaraditi oko 20 miliona dolara (35 miliona KM). Veliki su to novci, ali lik će uskoro napuniti 58 godina. Jake ima 27, a Mike 57 godina", rekao je Cejudo.

Još je nepoznato hoće li Paul i Tyson nositi kacige za glavu, oba borca su se založila da se borba klasificira kao profesionalna borba. Međutim, konačna odluka ostaje na Teksaškoj komisiji. Uprkos Tysonovoj podršci Paulovim bokserskim poduhvatima, influencer je obećao da će nokautirati boksersku legendu.

“Bez obzira jeste li tim Paul ili tim Tyson, cjeloživotni fan boksa ili vam je ovo prva borba koju gledate, nećete htjeti propustiti ovaj događaj. Imam priliku dokazati se protiv najvećeg prvaka svijeta u teškoj kategoriji, najopakijeg čovjeka na planeti i najopasnijeg boksera svih vremena. Vrijeme je da uspavamo 'Iron Mikea' ", samouvjereno je izjavio Paul, prenosi SlobodnaDalmacija.

Učitaj još novosti