14. 04. 2024 - 19:13
Saigrači se hvataju za glavu, neki su se i smijali: Da li će...
907
Shares
Saigrači se hvataju za glavu, neki su se i smijali: Da li će Rade Krunić koštati Fener titule? (VIDEO)

Saigrači se hvataju za glavu, neki su se i smijali: Da li će Rade Krunić koštati Fener titule? (VIDEO)

14. 04. 2024 - 19:13
0
Shares

Fenerbahče je i dalje iza Galatasarayja i stoga danas nema pravo na kiks na gostovanju kod susjednog Karagumruka, ali za Fener su stvari izgledale loše nakon 45 minuta.

Favorizovani fudbaleri Fenerbahčea gubili su poluvremenu sa 1:0 u meču 32. kola turske Super lige, a jedini gol postigao je Keles u 45. minuti.

U slučaju da gosti ne okrenu rezultat u nastavku, bit će zaista u teškoj situaciji jer će Galatasaray sutra imati priliku da ode na čak pet bodova prednosti, a to bi šest kola prije kraja moglo da bude dovoljno za novu titulu.Inače, Edin Džeko i Rade Krunić su starteri kod Fenerbahčea. Nisu se proslavili u prvom dijelu, naročito Krunić koji je u jednom trenutku izašao sam na gol Karagumruka, ali mu je golman odbranio.

Zaista je nevjerovatno da ovo bivši igrač Milana nije pretvorio u gol i bit će svakako jedan od krivaca ako Fener ne ostvari pobjedu, a neki već smatraju da bi to mogao biti "promašaj za izgubljenu titulu".

Utakmicu će obilježiti i sjajna intervencija Dominika Livakovića, ali ona na kraju možda neće biti dovoljna. Ipak, na samom početku drugog dijela Edin Džeko je uspio da donese Feneru izjednačenje nakon asistencije Freda.

Sada ima dovoljno vremena za drugoplasirani tim šampionata ostvari pobjedu i makar privremeno zasjedne na vrh tabele.

Učitaj još novosti