15. 04. 2024 - 12:34
POMALO NEVJEROVATNO: Iz Španije stižu najgore moguće vijesti...
907
Shares
POMALO NEVJEROVATNO: Iz Španije stižu najgore moguće vijesti za karijeru legendarnog Modrića?

POMALO NEVJEROVATNO: Iz Španije stižu najgore moguće vijesti za karijeru legendarnog Modrića?

15. 04. 2024 - 12:34
0
Shares

Legendarni hrvatski reprezentativac Luka Modrić, iako u poznim igračkim godinama, još uvijek je kalibar nogometaš za najveću scenu i sve što ona donosi.

Također je jasno da je Modrić uveliko ušao u posljednje sedmice ugovora sa Real Madridom, a Hrvat će početkom mjeseca septembra proslaviti 39. rođendan.

Međutim, nakon saznanja Defensa Centrala, postavlja se pitanje da li će veznjak rođendan dočekati kao aktivan nogometaš, ili svježi “penzioner”.

Naime, gore navedeni izvor prenosi kako zvijezda Reala navodno još uvijek nema nijednu ponudu za nastavak karijere, što je pomalo nevjerovatna vijest.

Odavno se jedna od najvećih legendi u historiji Kraljevskog kluba povezuje sa brojnim destinacijama poput MLS-a i Saudijske Arabije.

No, Defensa kao da je došla do novih informacija i to u vrijeme kada se i povratak u Dinamo pominjao kao realan rasplet situacije.

“Luka Modrić zna da mu curi vrijeme. Jasno je da će završnica sezone biti ključ za njegovu budućnost. Sve je u zraku, ali do sada nije dobio nijednu ponudu. Hoće li ona stići? To je pitanje”, prenosi ovaj izvor.

Ove sezone, prekaljeni veznjak je igrao na 36 utakmica i zabio dva gola uz šest asistencija u svim takmičenjima.

Učitaj još novosti