17. 04. 2024 - 13:42
VRAĆA SE MOĆNIJI! Nagelsmann kao prvo pojačanje u Bayernu...
907
Shares
VRAĆA SE MOĆNIJI! Nagelsmann kao prvo pojačanje u Bayernu dovodi pojačanje koje će žestoko oslabiti Alonsa

VRAĆA SE MOĆNIJI! Nagelsmann kao prvo pojačanje u Bayernu dovodi pojačanje koje će žestoko oslabiti Alonsa

17. 04. 2024 - 13:42
0
Shares

Njemački menadžer Julian Nagelsmann je prema pisanju tamošnjih medija na pragu povratka u Bayern gdje će u novoj epizodi imati punu podršku uprave ‘Bavaraca’.

Nagelsmann je iz Bayerna otišao pomalo ishitreno i to nakon odluke sportskog sektora koju su podržali ljudi u vrhu hijerarhije ovog velikana, ali sad će situacija biti drugačija.

Perpsektivnog Nijemcu obećano je da će dobiti punu podršku i dovoljno vremena za uspostavljanje željene energije, kao i garancije za nekoliko pojačanja ovog ljeta.

Iako se Florian Wirtz najčešće pominje kao novo lice bivšeg prvaka Njemačke, u medijima se pojavilo novo i dobro poznato ime na Allianz Areni.

“Novi” trener Bayerna navodno želi u svojoj svlačionici Jeremie Frimponga, sjajnog desnog beka bez čijeg će prisustva Alonsov Bayer izgledati daleko slabije nego sada.

Nizozemac ima otkupnu klauzulu od svega 45 miliona eura, a Bayern se očekivano i koristeći domaći teren nametnuo na pol-poziciju u borbi za njegov potpis.

Desni bek je savršen profil nogometaša za ono što već sezonama nedostaje njemačkom velikanu i teško je da će on propustiti priliku da prema starom i provjerenom receptu kompletira njegov potpis.

Učitaj još novosti