17. 04. 2024 - 20:10
Jakirovića pitali hoće li mu pripasti medalja ako Rijeka bude...
907
Shares
Jakirovića pitali hoće li mu pripasti medalja ako Rijeka bude prvak, evo šta je odgovorio

Jakirovića pitali hoće li mu pripasti medalja ako Rijeka bude prvak, evo šta je odgovorio

17. 04. 2024 - 20:10
0
Shares

Dinamo je očekivano porazio Varaždin u zaostaloj utakmici 5. kola SuperSport HNL-a i približio se vodećoj Rijeci na samo dva boda. Trener Modrih Sergej Jakriović bio je očekivano zadovoljan.Iako rezultat to ne pokazuje (2:1), Dinamo je dominirao protiv Varaždina i realno je trebao pobijediti puno većom razlikom.

“Kontrolirali smo sve od prve sekunde, imali smo puno šansi i jedino što mi je žao što se ne nagradimo učinkom da odemo na veću razliku. Uveli smo se u nepotrebnu nervozu i neizvjesnost u zadnjih 15 minuta kad smo napravili nekoliko vezanih grešaka. Opet smo imali još par šansi da riješimo, ali najvažnije je da smo uzeli sva tri boda”, rekao je trener Dinama Sergej Jakirović.

Dinamov je trener odgovorio i na zanimljivo pitanje hoće li mu pripasti medalja ako Rijeka bude prvak s obzirom na to da je bio trener te momčadi početkom sezone.

“Svi ljudi koji su u sportu znaju koliko smo napravili s Rijekom. Mene zanima samo medalja s Dinamom i vjerujem da ću je dobiti”, poručio je Jakirović.

(n1info.ba)

Učitaj još novosti