17. 04. 2024 - 23:10
TOTALNI DEBAKL ZVIJEZDE BARCELONE: Prvo je plakao na terenu,...
907
Shares
TOTALNI DEBAKL ZVIJEZDE BARCELONE: Prvo je plakao na terenu, zatim mu je djevojku

TOTALNI DEBAKL ZVIJEZDE BARCELONE: Prvo je plakao na terenu, zatim mu je djevojku "pokupio" saigrač

17. 04. 2024 - 23:10
0
Shares

Barcelona je eliminisana iz Lige prvaka uprkos pobjedi u prvom meču četvrtfinala Lige prvaka. U revanš susretu na Montjuicu bilo je 1:4 za PSG koji tako nastavlja svoj evropski san.Prva do gola u revanš susretu stigla je Barcelona preko Raphinhe, ali su do kraja meča Katalonci primili čak četiri gola, a krivca za poraz su pronašli u rumunskom sudiji Kovacsu.

Osim po eliminaciji noć sa 16. na 17. april 2024. godine jedan igrač Barcelone će pamtiti i po činjenici da mu je djevojka otišla sa saigračem, istina reprezentativnim.

Ferran Torres je igrao posljednjih 20-ak minuta, a nakon posljednjeg sudijskog zvižduka fotografisan je kako plače zbog ispadanja od PSG-a.Ipak, Torres je pretrpio još jedan bolan udarac pošto je njegova dosadašnja djevojka Sira Martinez pronašla novog dečka. U pitanju je Robin Le Normanda, fudbaler Real Sociedada.

Zanimljivo da su Torres i Le Normanda reprezentativni saigrači i bit će zanimljivo za vidjeti kako će se ponašati na narednom okupljanju, pogotovo ako obojica dobiju poziv za Euro.

Dan nakon Barcine eliminacije Martinez i Le Normanda su snimljeni na ulicama San Sebastiana u romantičnom druženju te su razmjenjivali nježnosti što je dodatan udarac za Torresa.

Zanimljivo da je Martinez kćerka Luisa Enriquea, trenera PSG-a koji je Torresa priključio reprezentaciji Španije, a sinoć ga je eliminisao iz Lige prvaka.Le Normand je rođen u Francuskoj, ima 27 godina, a tek je u posljednje dvije sezone doživio eksploziju pa je počeo dobijati pozive u redove A selekcije Crvene Furije.

Inače, i Martinez se bavi sportom. Od malena se bavi jahanjem konja i njen hobi ne smeta Le Normandu kao što je to bio slučaj sa Torresom zbog čega su se često i svađali.

Učitaj još novosti