18. 04. 2024 - 12:18
EMERY ŽELI SVE I ODMAH! Fantastični trener po ulasku u Ligu...
907
Shares
EMERY ŽELI SVE I ODMAH! Fantastični trener po ulasku u Ligu prvaka sa Villom dovodi pakleno pojačanje u napad

EMERY ŽELI SVE I ODMAH! Fantastični trener po ulasku u Ligu prvaka sa Villom dovodi pakleno pojačanje u napad

18. 04. 2024 - 12:18
0
Shares

Aston Villa je nikad bliže u novijoj historiji da osigura učešće u Ligi prvaka, a najveće zasluge za pomenuti rasplet idu vođi stručnog štaba Unai Emeryju. Simpatična i ništa manje kompaktna družina sa Villa Parka ljubomorno i sjajnim partijama čuva mjesto koje vodi u Ligu prvaka i koje će osigurati menadžer nekoliko sjajnih pojačanja.

Emery je do sada dovodio provjerene nogometaše koji su donosili rezultate na terenu, dok isto očekuje i od svoje naredne mete s obzirom da je sada definitivno ima čime privući.

Naime, u otočkim medijima se pojavila informacija da će u trenutku kada matematički osigura plasman u elitno nogometno takmičenje, Villa krenuti po pakleno napadačko pojačanje.Nico Williams postao je apsolutna meta broj jedan za španskog stručnjaka i za očekivati je da u narednih nekoliko sedmica on dodatno približi brzonogom krilu svoje ideje i projekat.

21-godišnjak je inače velika želja Chelseaja, ali Villa igra na kartu nastupa u Ligi prvaka, što ‘Plavci’ još uvijek ne mogu ponuditi nijednom pojačanju i tu je prednost koja je nedostižna.

Vrijedi napomenuti i to da Španac ima otkupnu klauzulu od 55 miliona eura.

Učitaj još novosti