20. 04. 2024 - 18:48
SLAVNA ŠPANJOLKA: Jedna od najpopularnijih teniserki...
907
Shares
SLAVNA ŠPANJOLKA: Jedna od najpopularnijih teniserki današnjice rastužila fanove i oprostila se u 31. godini

SLAVNA ŠPANJOLKA: Jedna od najpopularnijih teniserki današnjice rastužila fanove i oprostila se u 31. godini

20. 04. 2024 - 18:48
0
Shares

Ne tako davno najbolja teniserka svijeta Garbine Muguruza objavila je kraj kratke, ali uspješne karijere na današnjoj konferenciji za medije.Muguruza je odlučila prekinuti karijeru prošle godine zbog toga što se željela posvetiti porodici i privatnom životu, a sada je odlučila trajno se povući. Organizovala je konferenciju za medije u Madridu i obrazložila svoju odluku.

Rođena Venecuelanka, koja je tokom karijere nastupala za Španiju, prije godinu dana uzela je pauzu, a na današnjoj konferenciji za medije odlučila je oprostiti se.Muguruza je odlučila prekinuti karijeru prošle godine zbog toga što se željela posvetiti porodici i privatnom životu, a sada je odlučila trajno se povući. Organizovala je konferenciju za medije u Madridu i obrazložila svoju odluku.

Rođena Venecuelanka, koja je tokom karijere nastupala za Španiju, prije godinu dana uzela je pauzu, a na današnjoj konferenciji za medije odlučila je oprostiti se.Muguruza je osvojila dva Grand Slam turnira i to Wimbledon 2017. godine te Roland Garros 2016. godine. Prva teniserka svijeta bila je 2017. godine.

 

Učitaj još novosti