04. 05. 2024 - 17:10
ZASLUŽENO, MAJSTORE! Nakon što je ‘izludio’ zvijezde PSG-a,...
907
Shares
ZASLUŽENO, MAJSTORE! Nakon što je ‘izludio’ zvijezde PSG-a, Sancho karijeru nastavlja u redovima velikana?

ZASLUŽENO, MAJSTORE! Nakon što je ‘izludio’ zvijezde PSG-a, Sancho karijeru nastavlja u redovima velikana?

04. 05. 2024 - 17:10
0
Shares

Nogometaši Borussije Dortmund su prije nekoliko dana ostvarili bitnu pobjedu rezultatom 1:0 protiv PSG-a u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka.

Jedan od najboljih nogometaša na pomenutom susretu, ako ne i prva zvijezda večeri, bio je engleski krilni napadač Jadon Sanhco na čiju partiju niko nije ostao imun.

Inače, Sancho dres popularnih ‘Milionera’ nosi na posudbi iz Manchester Uniteda, kluba iz kojeg ga je “otjerao” trener Erik ten Hag i to je bez dileme tema o kojoj se i dan danas govori.

Englez je “izludio” igrače PSG-a, te se u nekim momentima sa njima poigravao kako je stigao i htio. Sve to, prema najavama novinara Patricka Bergera, donijelo mu je permanentan transfer u velikana.

Naime, upravo Borussia Dortmund sada želi otkupiti igračev ugovor od Manchester Uniteda i zadržati ga u svojim redovima, a razgovori dva kluba su već počeli i idu u dobrom pravcu.

Klub sa stadiona Westfalen ima ozbiljne planove sa Sanchom za godine koje dolaze. Štaviše, planiraju ga učiniti i vođom tima koji će se graditi za one najveće uspjehe. Sve to s počektom ljetnog prijelaznog roka.

Učitaj još novosti