11. 05. 2024 - 13:18
NESTAO NAVIJAČ ČIJA JE FLAŠILA POGODILA ĐOKOVIĆA: Novi detalj...
907
Shares
NESTAO NAVIJAČ ČIJA JE FLAŠILA POGODILA ĐOKOVIĆA: Novi detalj incidenta u Rimu, traži ga policija!

NESTAO NAVIJAČ ČIJA JE FLAŠILA POGODILA ĐOKOVIĆA: Novi detalj incidenta u Rimu, traži ga policija!

11. 05. 2024 - 13:18
0
Shares

Navijač čije je flašica pogodila Novaka Đokovića napustio je "mjesto zločina" prije nego što je policija stigla.Novak Đoković nije teže povrijeđen kada ga je, na izlasku sa terena u Rimu, flašica pogodila u glavu i to potvrđuje i informacija iz glavnog grada Italije - najbolji sportista na svijetu će u subotu popodne trenirati za meč protiv Alehandra Tabila. Dok Novak planira nastavak turnira koji je posljednja priprema pred Rolan Garos, navijač čija ga je flašica pogodila trenutno je zanimljiv italijanskoj policiji!

Tu informaciju javnosti je prezentovao portparol Teniskog saveza Italije Alesandro Katapano. U izjavi za medije nakon velikog incidenta u Rimu Katapano je saopštio da je u cijeli slučaj sada uključena i tamošnja policija, koja u prvi mah nije uspjela da pronađe navijača.

"Veoma smo uznemireni zbog onoga što se dogodilo i pokušavamo da shvatimo ko je to bio i razumijemo dinamiku. Policija je došla i tražila informacije, ali osoba koja je to uradila je već otišla. Prolazimo kroz sve uglove videa i kamere da vidimo da li možemo da utvrdimo šta se tačno dogodilo", rekao je portparol.

(mondo.ba)

Učitaj još novosti