14. 05. 2024 - 11:28
Reprezentativac BiH ostao bez titule, pa doživio neobično...
907
Shares
Reprezentativac BiH ostao bez titule, pa doživio neobično iskustvo na terenu (VIDEO)

Reprezentativac BiH ostao bez titule, pa doživio neobično iskustvo na terenu (VIDEO)

14. 05. 2024 - 11:28
0
Shares

Povremeni reprezentativac Bosne i Hercegovine Hrvoje Miličević bio je učesnik izuzetno zanimljive utakmice na Kipru. U posljednjem kolu tamošnjeg prvenstva, njegova AEK Larnaca je gostovala APOEL-u u direktnom okršaju za prvo mjesto. Obje ekipe su uoči ovog duela imale po 72 boda, ali je AEK-u trebala isključivo pobjeda jer bi u slučaju remija APOEL bio šampion zbog boljeg međusobnog omjera.

Na kraju je završilo 1:1, pa je APOEL osvojio naslov pred svojim vatrenim navijačima koji su napravili zaista spektakularnu atmosferu na stadionu.

Odmah po završetku susreta, euforični domaći navijači su utrčali u teren. Gostujući fudbaleri su uglavnom napustili igralište, dok je razočarani Miličević ostao ležati na travi.

Na teren je u sekundi utrčalo nekoliko stotina domaćin havijača, a jedan od njih je pokazao zaista lijepe manire i prišao našem fudbaleru kako bi ga utješio, pružio ruku i podigao sa zemlje.

Pomenuti detalj možete vidjeti na 11:14.Inače, za poraženi tim su u ovom susretu nastupili i bh. golman Kenan Pirić, kao i bivši fudbaler Željezničara Santos.

Učitaj još novosti