17. 05. 2024 - 20:50
Dani Alves dva mjeseca nakon izlaska iz zatvora ima novi posao
907
Shares
Dani Alves dva mjeseca nakon izlaska iz zatvora ima novi posao

Dani Alves dva mjeseca nakon izlaska iz zatvora ima novi posao

17. 05. 2024 - 20:50
0
Shares

DANI ALVES, donedavno aktivni 40-godišnji brazilski nogometaš, sada ima novi posao.

Pronašao ga je samo dva mjeseca nakon što je izašao iz zatvora. Podsjetimo, u veljači ove godine sud u Barceloni je osudio trofejnog nogometaša na četiri i pol godine zatvorske kazne zbog silo,vanja žene u jednom noćnom klubu, u noći s 30. na 31. prosinca 2023. godine. Alves je pušten na slobodu 25. ožujka nakon što je uplaćena jamčevina u iznosu od milijun eura.

Na takvu odluku su se žalili tužiteljstvo i odvjetnički tim građanske stranke predvođen Esterom Garcijom, ali je njihova žalba odbijena i Brazilac je ostao na slobodi. Nakon uplaćene jamčevine sud je Alvesa pustio na slobodu, ali mu je i oduzeo obje putovnice koje posjeduje, brazilsku i španjolsku. Nekadašnja nogometna zvijezda Barcelone ne smije napuštati Španjolsku te se sudu mora javljati svakog petka.

Pokrenuo posao
Usprkos tome, pokrenuo je svoj biznis. Alves je osnovao agenciju koja će predstavljati profesionalne sportaše. Kompanija nosi ime OQP Sport & Management i, osim menadžerskih poslova, upravljat će i imidžom sportaša.

Portal ON Economía otkrio je da se kompanija već pojavljuje u komercijalnom registru Španjolske te da će imati sjedište u Barceloni. Osnovana je u travnju ove godine s početnim kapitalom od 30 tisuća eura.

(Index.hr)

Učitaj još novosti