18. 05. 2024 - 12:41
VELIKA OBJAVA MODRIĆEVOG MENADŽERA: "Ako dođe do toga..."
907
Shares
VELIKA OBJAVA MODRIĆEVOG MENADŽERA:

VELIKA OBJAVA MODRIĆEVOG MENADŽERA: "Ako dođe do toga..."

18. 05. 2024 - 12:41
0
Shares

Pitanje budućnosti Luke Modrića po svemu je sudeći napokon razriješeno. Hrvatski kapiten trebao bi trinaestu uzastopnu sezonu nositi dres Real Madrida, novi jednogodišnji ugovor je spreman, a koliko je Modrić bio otvoren i spreman na sve, govore detalji s pregovora.

Modrić je oduvijek zagovarao kraj svoje karijere u Kraljevskom klubu, ljubav prema Madridu nije krio, a da mu ni novac ne stoji ispred kluba s kojim je osvojio pet trofeja Lige prvaka, dokazao je najnovijom gestom.
Kako je objavio Mundo Deportivo, predsjednik Florentino Perez pred njega je na sastanku održanom u četvrtak poslijepodne stavio ugovor sa značajnim smanjenjem plaće od oko 50 posto. S obzirom na to da Modrić trenutno zarađuje oko 10 miliona eura po sezoni, jasno je što će to značiti za njegov budžet.

Da je ugovor blizu realizacije, potvrdio je i njegov menadžer Vlado Lemić, čije izjave za arapski medij Kooora jutros, u subotu, 17. maja, prenosi Marca.

"Očekujem da će se dogovoriti. Najvjerojatnije će ostati u Realu još godinu dana i nastaviti pisati historiju", rekao je Lemić.

Modrić je nedavno odbio bogate ponude iz Saudijske Arabije i MLS-a, a ovim potezom još je jednom pokazao da mu ljubav prema klubu znači puno više od pukog novca.Ako dođe do potpisa novog ugovora, a za sada sve ukazuje na to, Modrić će se prometnuti u apsolutnu legendu i rekordera Kraljevskog kluba. S obzirom na izvjestan odlazak Nacha Fernandeza, titula prvog kapitena sada bi pala upravo u Modrićeve ruke, a time bi mu se automatski otvorio put i za nečim puno prestižnijim. Osvoje li, Madriđani 1. juna Ligu prvaka protiv Borussije Dortmund, Modrić će se s 26 trofeja odvojiti s Nachom na ljestvici najtrofejnijih nogometaša u historiji kluba.

Nadalje, trijumf u finalu značio bi da će se Kraljevi iduće sezone boriti za čak sedam trofeja, a dovoljan je jedan da bi se Modrić osamostalio kao igrač s najviše trofeja u historiiji kluba!

Osim toga, s 39 godina na leđima imao bi priliku postati najstariji igrač u historiji Reala koji se umirovio u bijelom dresu. U svakom slučaju, o Modrićevoj briljantnosti ne treba više trošiti riječi, a o njegovom značaju u Madridu najbolje govori činjenica da je natjerao čelnike Reala da se pokaju za grijehe iz prošlosti i počnu drugačije tretirati legende kluba, prenosi Jutarnji.

Učitaj još novosti