20. 05. 2024 - 17:03
BEZ POŠTOVANJA: Samo jedan igrač Liverpoola nije aplaudirao...
907
Shares
BEZ POŠTOVANJA: Samo jedan igrač Liverpoola nije aplaudirao Kloppu, dodatno je razljutio navijače

BEZ POŠTOVANJA: Samo jedan igrač Liverpoola nije aplaudirao Kloppu, dodatno je razljutio navijače

20. 05. 2024 - 17:03
0
Shares

Jučerašnji nogometni dan bio je posebno emotivan za navijače Liverpoola, koji su se oprostili nakon osmogodišnje vladavine trenera Jurgena Kloppa, a tokom oproštajnog pozdrava na Anfieldu samo jedan nogometaš nije uputio aplauz njemačkom stručnjaku.Klopp se jučer emotivno oprostio od fanova na Anfieldu tokom pobjede nad Wolverhamptonom rezultatom 2:0. Kako je u pitanju bilo posljednje kolo Premier lige, tako je to bila i posljednja utakmica Jurgena Kloppa na klupi Liverpoola nakon mandata od osam godina.

Igrači Liverpoola su formirali i priredili špalir sjajnom Kloppu, ali je tu zabilježena prilično neočekivana scena. Dok je cijeli tim, uključujući i rezerve, aplaudirao njemačkom stručnjaku, to nije bio slučaj s Darwinom Nunezom.Urugvajski napadač, koji je često tokom sezone bio u rotaciji, nije uputio aplauz Kloppu te je držao prekrižene ispred tijela. S druge strane, svim ostalim članovima stručnog štaba dao je aplauz.


Navijači Liverpoola su to primijetili na društvenim mrežama, a posebno su naglasili i da je Nunez jedini bio totalno nezainteresovan za oproštajni govor nakon utakmice.Nunez je tokom cijele sezone igrao pod velikim pritiskom zbog brojnih promašaja, koji su nerijetko koštali Liverpool i bodova, a očigledno je i da postoji razlog zbog kojeg nije želio pozdraviti odlazećeg trenera.

(klix.ba)

Učitaj još novosti