22. 05. 2024 - 21:02
Dječak pogledao Novaka i pao na zemlju: Đokovićeva reakcija...
907
Shares
Dječak pogledao Novaka i pao na zemlju: Đokovićeva reakcija obišla svijet (VIDEO)

Dječak pogledao Novaka i pao na zemlju: Đokovićeva reakcija obišla svijet (VIDEO)

22. 05. 2024 - 21:02
0
Shares

Dječak koji skuplja loptice završio je na zemlji kada je pogledao Novaka Đokovića uoči početka meča u Ženevi.Novak Đoković počeo je meč protiv Janika Hanfmana na turniru u Ženevi, ali je taj duel prekinut već u prvom setu. Počela je jaka kiša, srpski igrač se požalio sudiji zbog toga i onda je donesena odluka da igrači odu u svlačionicu.

Nastavak meča se čeka, a dok vremenske nepogode prave probleme i teniserima i organizatorima turnira na društvenim mrežama pojavio se jedan zanimljiv snimak. Skupljač loptica je pao na zemlju kada je pogledao ka Novaku. Bilo je to prilikom zagrijavanja uoči starta meča kada je dječak trčao ka svom mjestu, sapleo se o dio na kom sjede linijske sudije i pao je.

Primijetio je to srpski teniser ekspresno, odmah se okrenuo ka mališanu i pitao ga da li je dobro. Dobio je potvrdu, pa je onda mogao da nastavi sa pripremom za start meča.Što se situacije na terenu tiče, ako meč ne bude mogao da se završi večeras, onda će doći do odlaganja za četvrtak. Moglo bi to da predstavlja veliki problem za Novaka, pošto bi morao da igra dva meča u jednom danu. Teško da će toliko rizikovati pred početak Rolan Garosa...

 

Učitaj još novosti