24. 05. 2024 - 10:40
NIJE KRAJ, DALEKO OD TOGA! Kroos će po završetku karijere...
907
Shares
NIJE KRAJ, DALEKO OD TOGA! Kroos će po završetku karijere predvoditi najveći svjetski klub

NIJE KRAJ, DALEKO OD TOGA! Kroos će po završetku karijere predvoditi najveći svjetski klub

24. 05. 2024 - 10:40
0
Shares

Izvještaji iz Španije prenose kako je Toni Kroos odlukom da se penzioniše na kraju aktuelne sezone šokirao sve u Real Madridu, ali Florentino Perez ima svježe planove.

Proslavljeni Nijemac se u Madridu afirmisao u jednog od najboljih na svojoj poziciji, dok reputaciju koju je stekao može iskoristiti na najbolji mogući način. To lukavi Perez odlično zna.

Naime, prema navodima i izvorima bliskim ‘Kraljevima’, Kroos daleko od toga da će biti van nogometa dugo poslije igračke karijere.

Očekuje se da Florentino Perez u određenom trenutku tekuće godine ponudi Nijemcu mogućnost da uđe u sportski sektor ovog kluba čiji bi predvodnik tako posao.

Predsjednik španske velesile smatra kako Kroos ima odlične predispozicije da postane i na toj funkciji jedan od najboljih na svijetu jer je spisak onih koji ga poštuju od mlađe generacije zaista veliki.

Nijemac bi tako u godinama ispred nas imao zadatak da pregovara o dolascima nekih od najboljih nogometaša generacije u usponu, što bi mogao biti pun pogodak za obje strane.

Inostrani mediji prenose kako je iskusni veznjak već usavršavao i demonstrirao svoje sposobnosti kada je na prethodnom okupljanju ‘Elfa’ razgovarao i navodno skoro pa dogovorio dolazak Floriana Wirtza pod reflektore Santiago Bernabeu stadiona.

Učitaj još novosti