26. 05. 2024 - 08:04
"Vidi me kakav sam, a došao sam." Kroosa pozdravio i teško...
907
Shares

"Vidi me kakav sam, a došao sam." Kroosa pozdravio i teško povrijeđeni bivši saigrač

26. 05. 2024 - 08:04
0
Shares

Toni Kroos (34) odigrao je svoju zadnju utakmicu na stadionu Santiago Bernabeu. Legendarni veznjak Reala kao kapetan predvodio je momčad u domaćem susretu protiv Betisa (0:0) u posljednjem, 38. kolu La Lige, u kojoj su Madriđani otprije osigurali titulu.

Podsjetimo, fantastični veznjak najavio je da će nakon ove sezone napustiti Real, potom nastupiti za Njemačku na Europskom prvenstvu u vlastitoj zemlji, a zatim završiti bogatu karijeru. Navijači i suigrači pripremili su mu koreografiju i špalir na početku susreta, koji je do 86. minute proveo na terenu.

Na štakama ga došao vidjeti i bivši suigrač
Kroosov oproštaj nije htio propustiti ni Isco, veznjak Betisa koji je s njemačkim veznjakom proveo osam godina u Realu. Isco je prije tjedan dana zadobio tešku ozljedu fibule te je trenutno na štakama, ali svejedno je došao u Madrid sa svojom momčadi, piše index.hr.

Isco se došao pozdraviti s bivšim suigračima u svlačionici Reala, a Kroosu je rekao: "Toni, nisam mogao ovo propustiti... Vidi me kakav sam i došao sam da te vidim." Nakon toga su se dva bivša suigrača zagrlila.

Učitaj još novosti