27. 05. 2024 - 18:07
Modrić na koračić od besmrtnosti! u subotu postaje...
907
Shares
Modrić na koračić od besmrtnosti! u subotu postaje najtrofejniji igrač Reala u historiji?

Modrić na koračić od besmrtnosti! u subotu postaje najtrofejniji igrač Reala u historiji?

27. 05. 2024 - 18:07
0
Shares

Hrvatski nogometaš Luka Modrić rekao je u ponedjeljak kako se nada osvajanju novog pehara Lige prvaka, jer je iza Real Madrida uspješna sezona.

Real Madrid i Borussia Dortmund igrat će za pet dana finale u Londonu.

“Opet smo u finalu, što je nevjerovatno. Ovo što mi proživljavamo i ostvarujemo je jedinstveno”, izjavio je 38-godišnji Modrić za televiziju Real Madrid TV.

Modrić, koji je pet puta osvojio Ligu prvaka, u ponedjeljak je normalno trenirao sa suigračima.

“Opet smo u finalu, što je nevjerojatno. Ovo što mi proživljavamo i ostvarujemo je jedinstveno”, izjavio je 38-godišnji Modrić za televiziju Real Madrid TV.

Modrić, koji je pet puta osvojio Ligu prvaka, u ponedjeljak je normalno trenirao sa saigračima.

“Možda se čini jednostavnim, ali izuzetno je teško doći do finala. Zato mu se veselimo i zato je ovo nešto lijepo”, rekao je.

Real Madrid će na stadionu Wembley igrati šesto finale Lige prvaka u zadnjih deset godina.

U ponedjeljak je trening u sjevernom madridskom predgrađu Valdebebas bio otvoren za novinare u sklopu “Dana otvorenog za medije”, kojeg uoči finala inicira organizator natjecanja – UEFA. Nakon treninga su igrači davali kratke izjave.

Modrić, koji igra za Real Madrid od ljeta 2012., rekao je da će on i igrači o samoj utakmici početi misliti kada krenu na put u London.

Dokapiten Modrić i kapiten Nacho Fernandez će u slučaju pobjede nad Borussijom doći do svog 26. pehara, čime bi postali najtrofejniji igrači u 122 godine dugoj historiji Real Madrida.

Učitaj još novosti