28. 05. 2024 - 22:17
Barbarez o detaljima Stevanovićeve "odbijenice": Razočaran je...
907
Shares
Barbarez o detaljima Stevanovićeve

Barbarez o detaljima Stevanovićeve "odbijenice": Razočaran je kako se...

28. 05. 2024 - 22:17
0
Shares

Kada je novi selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Sergej Barbarez saopštio svoj prvi spisak, na njemu nije bilo imena Miroslava Stevanovića.

Strateg Zmajeva tom prilikom je naveo kako je Stevanović odbio njegov poziv. Ubrzo se ovaj fudbaler i zvanično oprostio od dresa sa bh. grbom.

Detalje o ovoj temi i razgovoru sa Stevanovićem, iznio je Barbarez u podcastu (IN)Direkt, piše sport1.ba.

- Nisam ja sa njim pričao, već Emir Spahić. On, ustvari, odrađuje 70-80% prvih kontakata. Mislimo da je to procedura. Ako dođe pozitivan feedback, onda ja stupam na scenu. Pošto smo svi po svijetu, imali smo malu konferenciju iz sedam država video-callom. To traje dva-tri sata. Palo je njegovo ime, jer imamo situaciju na bekovima kakvu imamo. Normalno, Emir je izašao iz konferencije, obavio razgovor i ispričao da momak više ne želi biti dio toga, jer je razočaran tim stvarima koje su se izdešavale i kako se ljudski odnosilo prema njemu. Mi smo to prihvatili. On je par dana poslije izjavio da se oprašta. Mi smo ga se sjetili, mislim da mu je to bilo drago. Da on nije dao taj oproštaj, ostalo bi to među nama, otkrio je selektor BiH.

Učitaj još novosti