02. 06. 2024 - 13:35
Hrgović deklasiran od Duboe u meču karijere, mnogi razočarani...
907
Shares
Hrgović deklasiran od Duboe u meču karijere, mnogi razočarani Hrvatom:

Hrgović deklasiran od Duboe u meču karijere, mnogi razočarani Hrvatom: "On je lijen, uopće nema kondicije"

02. 06. 2024 - 13:35
0
Shares

Hrvatski bokser Filip Hrgović poražen je u meču za IBF titulu od Britanca Daniela Duboe (Dubois), nakon što je sudija bio primoran zaustaviti meč u 8. rundi kada je ljekar procijenio da on nije sposoban nastaviti borbu.

Hrgović je sjajno započeo meč karijere, koji se održao u saudijskom Rijadu, boksao je „udarac za udarac“ s Duboom u prvom dijelu. Iako mu je od udaraca Britanca lice bilo krvavo nakon tri runde, nije mu to predstavljalo problem u uvodu meča.

Međutim, nakon šeste runde slijedi strašan zaokret. Duboa je dominirao i žestoko uspio gađati Hrgovića, a činilo se da bi ga svaki udarac mogao poslati u nokdaun.

U sedmoj rundi ga je spasilo zvono, ali u osmoj više nije bilo pomoći. Britanac je završio posao s nekoliko opasnih udaraca, nakon čega je Hrvatu sudija pozvao ljekara da pregleda lice.

Pregled je trajao kratko, a potom je odlučeno da meč mora završiti.


Zanimljivi su bili i osvrti komentatora kako je meč odmicao. Na početku su bili oduševljeni, a zatim razočarani.

- Hrvat misli ozbiljno, pa on nije promašio niti jedan udarac. Sve što izbaci, pogodi! U prvoj rundi ga je pogodio valjda šest puta. Svaki put je to sjelo na Duboinu glavu - bili su oduševljeni Hrgovićem na početku meča i čudili se kako je Duboa dobro primio sve njegove udarce.

Međutim, kako je meč odmicao, bili su ljuti na njega.

- Pogledajte Hrgovićev govor tijela, ovo nije dobro. Pa on uopće nema kondicije, nije spreman. Je li on preskočio teretanu? Što je ovo. Pa on je lijen - čudili su se komentatori nakon četvrte runde kada je Hrgović imao posjekotinu iznad oka.

Učitaj još novosti