06. 06. 2024 - 19:46
BOMBETINA S MARAKANE! Potpis na vidiku: Zvezda dovodi...
907
Shares
BOMBETINA S MARAKANE! Potpis na vidiku: Zvezda dovodi Radonjića i daje mu milione

BOMBETINA S MARAKANE! Potpis na vidiku: Zvezda dovodi Radonjića i daje mu milione

06. 06. 2024 - 19:46
0
Shares

Bliži se potpis Nemanje Radonjića za Crvenu zvezdu. Sve je dogovoreno sa Torinom oko obeštećenja, a ispred igrača je ponuda koju neće odbiti.

Radonjić neće zarađivati u Crvenoj zvezdi manje nego u Italiji i Španiji (800.000 neto po sezoni), a priča se i da je riječ o nešto većoj sumi.

Ugovor će biti potpisan na minimum tri sezone, pa je šampion Srbije spreman na višemilionsko ulaganje u lijevokrilnog napadača.

Morat će crveno-bijeli i da plate obeštećenje Torinu od oko milion i po eura, ali kroz nekoliko rata i to neće biti problem.

Mllorca nije željela da otkupi Radonjića za tri miliona eura, a pošto u Torinu ne planiraju da zadrže Srbina pristali su da ga po pristupačnoj cijeni prodaju Crvenoj zvezdi.

Nakon početnog premišljanja da li je vrijeme da se vrati u Srbiju, Radonjić je u dogovoru sa menadžerima prelomio da je to dobar potez i narednih dana će biti i ozvaničen njegov povratak na Marakanu.

Radonjić je od jula 2017. do avgusta 2018. oduševljavao navijače Crvene zvezde i potom za 12 miliona eura otišao u Olimpik iz Marseillea, a klubu iz Ljutice Bogdana je u raspodjeli pripalo oko 5.300.000.

Učitaj još novosti