07. 06. 2024 - 23:17
NEOČEKIVANO: Terzić napušta Borussiju i preuzima klupu...
907
Shares
NEOČEKIVANO: Terzić napušta Borussiju i preuzima klupu najvećeg kluba

NEOČEKIVANO: Terzić napušta Borussiju i preuzima klupu najvećeg kluba

07. 06. 2024 - 23:17
0
Shares

Sjajni stručnjak Edin Terzić senzacionalno je stigao do same završnice Lige prvaka, odnosno igrao je finale sa Borussijom Dortmund protiv Real Madrida.

Iako su Terzićevi nogometaši nesretno poraženi u finalnoj utakmici najelitnijeg klupskog takmičenja rezultatom 2:0, on je definitivno na meti brojnih velikana.

Uradio je 41-godišnjak zaista fantastičan posao u Evropi sa popularnim ‘Milionerima’, a već narednog mjeseca bi mogao preuzeti najveći klub u Premier ligi, ekskluzivno javlja ugledni njemački Bild.

Naime, pomenuti izvor uvjerava da je Manchester United ozbiljno zainteresovan za usluge stručnjaka koji svoje porijeklo vodi iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Sve su prilike da će se čelnici ‘Crvenih đavola’ uskoro rastati sa nizozemskim trenerom, Erikom ten Hagom, kojeg bi na kultnom Old Traffordu trebao naslijediti Terzić.

Inače, vrijedi spomenuti i to da je Edin ranije radio u najjačem rangu engleskog nogometa kao asistent Slavenu Biliću u West Hamu, pa je jasno da ima kakvo-takvo iskustvo na Otoku.

Učitaj još novosti