11. 06. 2024 - 12:29
DETONACIJA! Mario Hezonja blizu Partizana! Crno-bijeli krenuli...
907
Shares
DETONACIJA! Mario Hezonja blizu Partizana! Crno-bijeli krenuli po POTPIS velike želje svojih navijača! I to NIJE SVE!

KURIR TVRDI

DETONACIJA! Mario Hezonja blizu Partizana! Crno-bijeli krenuli po POTPIS velike želje svojih navijača! I to NIJE SVE!

11. 06. 2024 - 12:29
0
Shares

Mario Hezonja već dugo je velika želja navijača Partizana, a prema saznanjima do kojih je došao Kurir uskoro bi trebalo i da obuče crno-bijeli dres.

Izvor pomenutog medija kaže da bi bomba trebalo da eksplodira po završetku finalne serije španske ACB lige u kojoj Real iz Madrida igra protiv Mursije (vodi sa 2-0 u pobjedama) jer čelnici Partizana, ali i sam Hezonja, čekaju da se okonča sezona kako bi dogovorili sve detalje.

Prvi direktan kontakt već je napravljen, te su ljudi iz Partizana i Hezonja obavili prve razgovore i to u Barseloni.

Hrvat nikada nije krio da voli Partizan i navija za beogradske crno-bijele, a sada bi Željko Obradović mogao i da pravi tim oko njega.

Takođe, Hezonja je dao izjavu kojom je "dolio ulje na vatru" kada je dolazak u Beograd u pitanju.

- Laž je da sam odlučio da ostanem u Realu! Trenutno razgovaramo i pokušavamo da dođemo do dogovora, ali sada nije vrijeme da pričamo o tome - istakao je on.

Nema sumnje da bi dolazak hrvatskog košarkaša bio pun pogodak i da bi on u Beogradu mogao da nastavi sa partijama koje je pružao u Madridu. Evroligašku sezonu za nama završio je sa 13,5 poena 4,6 skokova, jednom ukradenom loptom i 0,9 asistencija u prosjeku.

Ipak, to nije sve kada je u pitanju transfer pijaca u Partizanu. Crno-bijeli napravili su jasan plan za narednu sezonu i ambicije uprave su da svom treneru Željku Obradoviću omogući roster u kom će imati skoro dva kompletna tima.

Domaći igrači i oni nešto mlađi uz pojačanja poput Arijana Lakića iznijeće veći teret i dobiće više minuta u regionalnom šampionatu, dok će prve zvijezde, vjerovatno predvođene Mariom Hezonjom, imati najviše ciljeve u Evroligi.

Sve ovo dovoljno govori da nas čeka vruće ljeto na košarkaškoj transfer pijaci.

Učitaj još novosti