11. 06. 2024 - 12:32
PRAVI TRANSFER KARIJERE? Dalić ga nije vodio na Euro, ali želi...
907
Shares
PRAVI TRANSFER KARIJERE? Dalić ga nije vodio na Euro, ali želi ga prvak Italije Inter i još tri kluba

PRAVI TRANSFER KARIJERE? Dalić ga nije vodio na Euro, ali želi ga prvak Italije Inter i još tri kluba

11. 06. 2024 - 12:32
0
Shares

Dominik Kotarski (24) nije se probio na popis Zlatka Dalića za Euro čak ni kao treći golman. To je veliko iznenađenje, jer golman novog grčkog prvaka PAOK-a sjajno brani za taj klub. Uostalom, u to su se uvjerili igrači i navijači Dinama na utakmicama osmine finala Konferencijske lige. Očekivalo se da će Kotarski biti na popisu za EP i zato što je za Hrvatsku debitirao prije tri mjeseca, u finalu turnira u Egiptu.

Dalić mu dao debi tri mjeseca prije Eura i onda ga nije poveo u Njemačku

No, Dalić se za sada zaustavio na tome da mu da prvi nastup za reprezentaciju. Ispred njega su mu Livaković, Labrović i Ivušić. No, zato Kotarskog žele klubovi iz najjačih liga. Gianluca Di Marzio, jedan od najpouzdanijih izvora s mercata, javlja da je za hrvatskog golmana zainteresiran Inter. Nadalje, želi ga i bundesligaš Augsburg. Konačno, Di Marzio dodaje da je Kotarski na popisu dva povratnika u najjače lige, Southamptona i Parme. Isti izvor napominje da je PAOK voljan prodati Kotarskog, ali za 10 milijuna eura i bonuse,piše index.hr. 

Črnko ga otkupio od Ajaxa i dan kasnije za duplo više prodao u PAOK
Kotarski je prošao omladinsku školu Dinama, iz koje je kao 17-godišnjak prešao u Ajax uz odštetu od čak 2 milijuna eura. Tri i pol godine kasnije, u ljeto 2021. vratio se u Hrvatsku. Točnije, u Goricu, i to na posudbu. Onda je slijedio zanimljiv manevar promućurnog Nenada Črnka. Nakon sjajne sezone Kotarskog u Gorici otkupio je golmana od Ajaxa za milijun eura i onda ga dan poslije prodao PAOK-u za duplo više. Tu nije kraj zaradi Gorice na ovom poslu jer s bonusima može na Kotarskom dobiti i do 3 milijuna eura. 

Učitaj još novosti