13. 06. 2024 - 18:26
SENAZACIONALNE FUDBALSKE VIJESTI IZ SPLITA STIŽU OD JUČER:...
907
Shares
SENAZACIONALNE FUDBALSKE VIJESTI IZ SPLITA STIŽU OD JUČER: Hajduk nakon Edina Džeke kreće i po...

SENAZACIONALNE FUDBALSKE VIJESTI IZ SPLITA STIŽU OD JUČER: Hajduk nakon Edina Džeke kreće i po...

13. 06. 2024 - 18:26
0
Shares

Hajdukov sportski direktor Nikola Kalinić radi na dva senzacionalna transfera. O prvom je Index.hr izvijestio oko podneva. Indexu je potvrđeno kako je Kalinić kontaktirao Edina Džeku (38), no ubrzo nakon toga doznali su kako je Kalinić na otvorenoj liniji s Ivanom Rakitićem (36).

Hrvatski veznjak velika je želja novog sportskog direktora Kalinića. Podsjetimo, jučer je Hajduk doveo Gennara Gattusa na mjesto trenera, a već danas pojavile su se potvrđene informacije kako se radi na dovođenju dva svjetski poznata veterana.

Hajduk se raspituje može li se Rakitić kako izvući iz Saudijske Arabije. Ondje u Al Shababu ima plaću od 15 miliona eura po sezoni, a ugovor mu traje do ljeta 2025. godine. Rakitić, baš kao i Džeko, nije imun na kombinacije oko dolaska u Hrvatsku: "Ako me budu zvali, onda ću sjesti s kumom, ispeći dobar roštilj i razgovarati o tome. Porazgovarat ćemo i vidjeti što i kako", rekao je Rakitić za Tportal.

Rakitić je u karijeri igrao za Basel, Schalke, Sevillu i Barcelonu, a u Saudijskoj Arabiji je od siječnja ove godine. Dosad je za Al Shabab odigrao osam utakmica te zabio jedan gol uz jednu asistenciju. Rakitićev kum je Marko Bralić - Keto, koji je veliki navijač splitskog Hajduka. Bralić je na društvenim mrežama znao objavljivati Rakitićeve fotografije s porukama poput "Vrime je", čime kumu poručuje da ga želi vidjeti u Hajduku.

Učitaj još novosti