13. 06. 2024 - 22:29
Najveća košarkaška transfer sapunica ovog ljeta: Otklonjene...
907
Shares
Najveća košarkaška transfer sapunica ovog ljeta: Otklonjene sve dvojbe oko Hezonje i Partizana?!

Najveća košarkaška transfer sapunica ovog ljeta: Otklonjene sve dvojbe oko Hezonje i Partizana?!

13. 06. 2024 - 22:29
0
Shares

Hrvatski košarkaški superstar Mario Hezonja (29) već neko vrijeme privlači veliku pažnju u stranim medijima povodom nastavka njegove karijere.

Hezonja je prije nekoliko dana podijelio poziv navijača Partizana da im se pridruži što su mnogi shvatili kao signal za njegov dolazak, ali u ovom trenutku to djeluje teško ostvarivo.

Jučer je kazao da želi osvojiti još trofeja s Real Madridom u budućnosti, da vrate navijačima za euroligašku sezonu u kojoj su ostali bez naslova, a sada stižu nove negativne vijesti po pristalice beogradskog kluba.

Proslavljeni hrvatski košarkaša, sada izbornik Brazila Aleksandar Aco Petrović smatra da je za Hezonju savršena sredina grčki Panathinaikos. Možda zna nešto više iz privatnih razgovora s Hezonjom…

“Partizan, to nije realno. Problem Reala je drugi, to je preveliki roster, 15 igrača, on ne može dobiti minutažu koju priželjkuje, kao ni status. U Panathinaikosu ima puno više prostora, to može biti prevaga. Vratio bi se tamo odakle je krenuo, obožavaju ga, on je pozitivno lud“, poručio je Petrović.

Učitaj još novosti