15. 06. 2024 - 11:24
Englezi promijenili plan pred meč sa Srbijom
907
Shares
Englezi promijenili plan pred meč sa Srbijom

Englezi promijenili plan pred meč sa Srbijom

15. 06. 2024 - 11:24
0
Shares

U svom odbrojavanju do prve utakmice Srbije na Evropskom prvenstvu u Njemačkoj došli smo do broja jedan i dana kada su zakazani zvanični treninzi.

Oni se, kao što je poznato decenijama unazad, održavaju na stadionu na kom se i igra meč, baš kao i konferencija za medije.

Srbija će ove večeri na "AufŠalke" areni u Gelzenkirhenu imati obraćanje javnosti od 17.45 (selektor Dragan Stojković i kapiten Dušan Tadić), a potom će od 18.30 osjetiti travu stadiona na kom će u nedjelju od 21.00 početi meč sa Englezima.

Međutim, Englezi su promijenili plan i na "Veltins areni" (kako glasi zvaničan naziv koji ne može da se koristi tokom EP) će samo imati konferenciju.

Od 19.45 će za mikrofonom biti selektor Geret Sautgejt i kapiten Hari Kejn, prenosi B92.

Prije i poslije toga neće trenirati u Gelzenkirhenu, već u svojoj bazi u Veimarer landu, koji je poprilično udaljen od Gelzenkirhena.

Dakle, Kejn, Belingem, Foden, Saka i drugovi neće osjetiti teren prije same utakmice, što bi samo mogla da bude dobar znak po Srbiju.

Međutim, sa druge strane, to su toliko veliki igrači da im neće predstavljati preveliki problem da se brzo adaptiraju na uslove svakog stadiona.

Učitaj još novosti