19. 06. 2024 - 16:38
REAL PRONAŠAO NASLJEDNIKA MODRIĆA: Dok je Luka na Euru
907
Shares
REAL PRONAŠAO NASLJEDNIKA MODRIĆA: Dok je Luka  na Euru

REAL PRONAŠAO NASLJEDNIKA MODRIĆA: Dok je Luka na Euru

19. 06. 2024 - 16:38
0
Shares

Budućnost hrvatskog reprezentativca Luke Modrića u Real Madridu je još uvijek neizvjesna, a ova tema sa početkom Evropskog prvenstva poprilično je pala u drugi plan.

Naime, mnogi su uvjereni da je Modrić već dogovorio novi ugovor i produženje saradnje sa ‘Kraljevskim klubom’, te da se samo još očekuje zvanična potvrda svega.

Međutim, posljednje informacije koje su u javnost pustili španski izvori ozbiljno su zabrinule sve one koji vole legendarnog nogometaša sredine terena.

Radi se o tome da je Real pronašao “idealnog” nasljednika Modrića na Santiago Bernabeu stadionu, a to će prema svemu sudeći biti reprezentativac Portugala, sjajni Vitinha.

Navodno su Madriđani oduševljeni igračem PSG-a kojeg bi u svojim redovima voljeli vidjeti već u ljetnom prijelaznom roku koji je ispred nas. Plan je, kao što smo spomenuli, da upravo Portugalac bude nasljednik čuvenog Hrvata.

Ostaje još samo da ispratimo to da li će Luka Modrić zaista dobiti priliku da odigra još jednu sezonu u prijestolnici Španije ili se njegova priča sa aktuelnim šampionom Evrope završava već ovoga ljeta. No, jasno je da će, čak i ako ostane, imati skroz sporednu ulogu

Učitaj još novosti