20. 06. 2024 - 08:39
DONČIĆ KONAČNO DOBIO POMOĆ U REPREZENTACIJI: Sretan jer je...
907
Shares
DONČIĆ KONAČNO DOBIO POMOĆ U REPREZENTACIJI: Sretan jer je napokon dočekao ono što zaslužuje

DONČIĆ KONAČNO DOBIO POMOĆ U REPREZENTACIJI: Sretan jer je napokon dočekao ono što zaslužuje

20. 06. 2024 - 08:39
0
Shares

Cijela Slovenija je na nogama, čeka se meč sa Srbijom na Evropskom prvenstvu od 15 časova, duel koji će vjerovatno odlučiti ko ide dalje iz ove grupe na Euru. Ipak, nije mnogo manje bitna vijest u Sloveniji ni da je Luka Dončić konačno dobio pomoć u reprezentaciji!

Objavili su Slovenci da su Džoš Nibo i Džesika Šepard dobili državljanstvo i da će od sada igrati za nacionalni tim. Nibo će tako zamijeniti doskorašnjeg košarkaša Crvene zvezde Majka Tobija kao naturalizovani igrač i imaće igrača u formi pod košem Luka Dončić na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre. Ako se pojavi...

Luka je cijelo finale NBA lige sa Bostonom igrao povrijeđen, vidjeli smo ga kako nastupa zamotan u zavoje kao mumija, a zabrinuo je navijače u domovini odgovorom na pitanje da li će da igra na tom turniru. "Ne želim da pričam o tome šta je sljedeće i šta me čeka. Imam neke odluke koje moram da donesem. Samo moram malo da ozdravim. Imamo intervju za dva dana, pričaćemo pa ću vam tada reći", rekao je Dončić.

Vidjećemo da li će se Dončić oporaviti za taj turnir, ali sigurno je da će na njemu igrati Džoš Nibo. Ovaj 26-godišnji Amerikanac igra za Makabi, a karijeru u Evropi je počeo u Hapoel Eliatu prije nego što je prešao u Žalgiris. U sezoni iza nas bio je najbolji skakač Evrolige i biće veliko pojačanje Slovencima.

Učitaj još novosti