20. 06. 2024 - 19:45
Rade Bogdanović uništio srpsku zvijezdu: "Trči k'o baba, ovo...
907
Shares
Rade Bogdanović uništio srpsku zvijezdu:

Rade Bogdanović uništio srpsku zvijezdu: "Trči k'o baba, ovo je sramota, pa dokle 'doćeramo'

20. 06. 2024 - 19:45
0
Shares

Srbija je pogotkom Luke Jovića u posljednjim sekundama došla do boda protiv Slovenije, a ponovo je veoma oštar u svom komentaru bio Rade Bogdanović.

Stručni konsultant RTS-a Rade Bogdanović ne vidi ništa pozitivno u igri Srbije na meču protiv Slovenije. Posebno je bio ljut na Milinkovića-Savića, piše sportsport.ba.

"Da se ne zavaravamo, ovo je jako loše. Sve što je dobro došlo je iz prekida. Imali smo sreće da postignemo gol. Ako ovako budemo igrali s Dancima, crno nam se piše. Nema ovdje nikakve igre", rekao je Bogdanović, a potom se okrenuo Sergeju Milinkoviću-Saviću.

"Ja sam izvrijeđao Milinkovića-Savića ovdje u studiju. Trči k'o baba za onim bekom kada smo primili gol. Nisu htjeli ljudi više da igraju. Doktorski rad jednog fudbalskog trenera kako želi ekipa da mu igra, nije imao sreće hvala Bogu za nas"

"Milinković-Savić kako zatvara kod gola. Ovo je sramota na ovom nivou. Idemo grlom u jagode, pa dokle 'doćeramo'. Kasno je za bilo kakvo pametovanje", poručio je Bogdanović.

"On arapske pare klepa. Nema od njega ništa. Imate dvojicu igrača iz Saudijske Arabije. Imaju i Hrvati? Imaju, pa su tako i prošli. Srbija ima dobre igrače, ali mora biti bolje vođena".

Ističe Bogdanović kako je igra Srbije provaljena.

"Igra nam je provaljena, ideš na Mitrovića. Uvodiš igrača koji igra desnom nogom, stavljaš ga na desnog beka. Nikakvog sistema."

"Nemamo mi kvalitet. Ko god da nam dođe svejedno je. Kad nam ovo Slovenci rade, šta će drugi. Mi se patimo tri godine, krvarimo, nemamo krilne igrače. Ne može Srbija igrati s dva špica. Ne možeš dvojicu neradnika u odbrani da trpiš. Ne možeš ih natjerati da igraju odbranu", rekao je Bogdanović.

Učitaj još novosti