20. 06. 2024 - 20:47
Srbi očima ne mogu izdajnika: "Naprednjačka džukelo, odlazi odmah"
907
Shares
Srbi očima ne mogu izdajnika:

Srbi očima ne mogu izdajnika: "Naprednjačka džukelo, odlazi odmah"

20. 06. 2024 - 20:47
0
Shares

Srbija je uspjela osvojiti jedan bod u meču protiv Slovenije. Luka Jović je zabio za 1:1 u 96. minuti, no među navijačima Orlova vlada veliko nezadovoljstvo. Traže odlazak Piksija s klupe.

Srbija će jako teško doći do plasmana u nokaut fazu Evropskog prvenstva. Danas su osvojili prvi bod, a protiv Slovenije su izjednačili u 96. minuti, piše sportsport.ba.

Odlučujući meč Orlovi će igrati s Danskom. Tu im je potrebna pobjeda za prolaz dalje, no navijači ove selekcije nisu uvjereni da tim kojeg predvodi Dragan Stojković može išta napraviti.

Nakon meča sa Slovenijom Fudbalski savez Srbije objavio poruku 'Nema predaje'. To je i slogan Srpske napredne stranke (SNS) kojeg je koristio Aleksandar Vučić, pa je ova poruka poprilično razbjesnila sve.

Potom se pojavila poruka 'Biće to sve dobro'. Srpski navijači nisu baš sigurni u to. Komentari dovoljno govore.

"Ne ložite se, igramo k'o ku**c" - "Piksi napolje i neka vodi SMS-a sa sobom".

"Bit će sve u redu čim najurite ovu naprednjačku neznalicu od selektora. Piksi SNS džukelo, odlazi", neki su od brojnih komentara koji su se pojavili.

Stojković je pred put na Euro potpisao novi ugovor s Fudbalskim savezom Srbije. Na klupi bi trebao ostati do Svjetskog prvenstva 2026. godine.

Međutim, ako preživi novi debakl Orlova, navijači će mu definitivno potpuno okrenuti leđa. Apsolutno niko ne vjeruje u njegove izgovore i priče 'bili smo bolji' i 'nemamo sreće'.

Srbija protiv selekcije Danske mora pobijediti ako želi u drugi krug takmičenja.

Orlovi su uspjeli izvući jedan bod protiv Slovenije koji ih je ostavio u igri. Međutim, tri boda protiv izuzetno jakih Danaca jednostavno su neophodni.

"Realizacija nam je loša. Igrači žele i bore se, ali nekada lopta jednostavno neće u gol. Dobro je to što stvaramo šanse."

"Ne predajemo se. U posljednjoj utakmici protiv Danske ćemo ispisati svoju sudbinu."

"Danci su snažni i organizovani, ali nisu nepobjedivi. Sad ćemo izvući pouke i nadamo se da će realizacija biti bolja", poruka je Piksija nakon Slovenije.

Učitaj još novosti