Demokrate Kolašin: Riješićemo problem kanalizacione infrastrukture koje imaju stanovnici Gornjeg Pažnja
Foto: Demokrate Kolašin

Odmah će početi sa rješavanjem životnih problema

Demokrate Kolašin: Riješićemo problem kanalizacione infrastrukture koje imaju stanovnici Gornjeg Pažnja

Gornji Pažanj, naselje koje se nalazi na samo 600m od centra Kolašina još nema uređenu kanalizacionu infrastrukturu, dok je saobraćajna infrastruktura u katastrofalnom stanju, jer su ulice prepune rupa. Dakle, nerad i nebriga prethodnih vlasti vidljivi su na svakom koraku, saopštile su Demokrate Kolašin.

"Iako nadomak grada, tek prije nekoliko mjeseci ovo naselje je u jednom dijelu dobilo rasvjetu, i to mukotrpno i uz veliko zalaganje pojedinih mještana. Pored svih ovih poteškoća, mještani su u ljetnim danima nerijetko i bez vode", saopštile su Demokrate.

Nakon pobjede, kako navode, Demokrate će odmah početi sa rješavanjem životnih problema sa kojima se susreću stanovnici ovog naselja. Probleme loše putne infrastrukture, nedostatka ulične rasvjete, uređene kanalizacije i urednog snabdijevanja vodom u ljetnjim mjesecima riješiće kao prioritetne!

"Nastojaćemo da iskoristimo sve prirodne potencijale koje posjeduje naselje, uključujući predivnu okolinu. Radićemo na valorizaciji ski lifta na Barutani, koji, uz mala ulaganja, može postati prava atrakcija za turiste", saopštili su.

Kako ističu, uvjereni su da će mještani naselja Gornji Pažanj svoje povjerenje ukazati upravo  Demokratama, kao onima koji, kako navode, ispune ono što obećaju, što su i dokazali u primorskim opštinama gdje vrše vlast.

"Zato, dođi kući, jer imamo plan, da od Kolašina napravimo moderan grad", zakljušili su.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.