Veliko interesovanje za rad u hotelu The Chedi na Luštici, prijavilo se više od 320 kandidata iz cijele CG
Sa sajma zapošljavanja

Sajam zapošljavanja u Luštica Bay marini

Veliko interesovanje za rad u hotelu The Chedi na Luštici, prijavilo se više od 320 kandidata iz cijele CG

Više od 320 kandidata iz cijele Crne Gore zainteresovanih za posao u najboljem luksuznom crnogorskom hotelu u 2018. godini, Čedi Luštica Bay (The Chedi), posjetilo je dvodnevni vikend sajam zapošljavanja u Luštica Bay marina naselju, saopštili su iz tog hotela.

“Izuzetno smo zadovoljni posjetom koju je sajam zapošljavanja privukao. Naši menadžeri nijesu krili zadovoljstvo tokom obavljenih razgovora sa potencijalnim kandidatima 22. i 23. februara i smatramo da smo privukli mnoštvo talentovanih osoba sa svih strana Crne Gore. U naredne dvije nedjelje ćemo obaviti pozive sa kandidatima koji su prošli u uži krug, te se nadamo da ćemo uskoro imati formirani tim koji će tokom predstojeće sezone pružiti savršenu uslugu budućim gostima“, izjavila je Sonja Ristić, HR menadžer Čedi hotela.

Hotel i kompanija Luštica Development oglasili su više od 100 radnih pozicija, sezonskog i cjelogodišnjeg karaktera iz oblasti turizma i ugostiteljstva.

Učesnici sajma su imali priliku da saznaju nešto više o planovima i radu hotela, o projektu Luštica Bay u okviru kojeg funkcioniše, kao i o kompaniji Orascom koja stoji iza istog.

Nakon prezentacije i predaje rezimea, gosti su mogli da uživaju u ekskluzivnim delicijama restorana The Spot kao i u obilasku hotela.DSC6372

Kako su naveli, o svim naknadnim potrebama za radnom snagom za predstojeću sezonu, hotel I kompanija će blagovremeno obavijestiti javnost putem društvenih mreža i zvanične veb stranice.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.