Remi
Foto: ŽRK Budućnost

Remi "plavih" protiv Bresta, malo nedostajalo za veliku pobjedu

Rukometašice Budućnosti igrale su neriješeno u gostima protiv Bresta 28:28 (18:11) u utakmici 11. kola DELO EHF Lige šampiona. Tako je i drugi međusobni duel crnogorskog i francuskog tima u elitnom takmičenju završen bez pobjednika, jer je u oktobru prošle godine u Podgorici bilo 22:22.

Jovanka Radičević je osam sekundi prije kraja pogodila za remi na sjeverozapadu Francuske, nakon što je Brest 40 sekundi prije kraja pogotkom Fope iz kontre, prvi put došao do vođstva.

Budućnost je osvajanjem boda praktično, završila posao oko plasmana u osminu finala, ali ima za čim da žali, jer je poslije sjajnog izdanja, naročito u prvom poluvremenu poslije kojeg je imala sedam golova prednosti (18:11), zaslužila i dva boda protiv favorizovanog protivnika koji je kandidat za plasman na finalni turnir, saopšteno je iz RK Budućnost.

Do kraja grupne faze, „plave“ imaju još pet mečeva u kojima im predstoji borba za što bolju poziciju uoči osmine finala, a poslije pobjede protiv Borusije i remija protiv Bresta sa mnogo samopouzdanja mogu da očekuju prvi naredni koji ih očekuje u srijedu u Vlčei, gdje će igrati protiv rumunskog tima koji je bez bodova poslije šest odigranih mečeva.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.