Šućur odgovorio Mitroviću: Sve frustracije i kompleksi nikad neće skriti vaš kriminal i korupciju
Goran Šućur, Foto: URA

Šućur odgovorio Mitroviću: Sve frustracije i kompleksi nikad neće skriti vaš kriminal i korupciju

Još jedan, istina marginalni lik iz sabirnog centra kriminala i korupcije iliti DPS-a oglasio se danas optužbama prema potpredsjedniku URE Filipu Adžiću optužujući ga za nekakve izdaje države i građana, valjda pokušavajući da sakrije tešku istinu o sojim partijskim kolegama koji malo, malo pa idu na saslušanja u tužilaštvu i za koje se formiraju optužni prijedlozi, kazao je potpredsjednik nikšićke URE Goran Šućur, reagujući na saopštenje DPS-ovog poslanika Ivana Mitrovića.

Podsjetimo, danas ranije Ivan Mitrović, poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore upitao je Filipa Adžića potpredsjednika URE kako može kazati "da će nekome pravda zakucati na vrata kada je on izdao domovinu".

“Iz partije koja je pokrala državu i građane podijelila na one prvog i drugog reda u bezuspješnim pokušajima nastoje da nekakvim jeftinim saopštenjima zamagle tu istinu jasnu gotovo svakom. Državotvorni lopovi iz DPS-a bi opet, da im se može, institucije u svoje ruke da bi Nrekić i kompanija mogli lagodno da pljačkaju narod i državu, kupuju skupocjena auta a narodu da ponude podjele. Hoće opet da od građana prave državne neprijatelje, gdje je, razumije se, ekskluzivno pravo DPS lopova da vole svoju državu, dok su svi drugi izdajnici. Raduje nas što što ne shvataju da im je ta koncepcija obezbijedila politički potop”, navodi Šućur.

On kaže da je Ivan Mitrović, ex čelnik nikšićkog DPS-a nakon što je izgubio parlamentarne izbore u tom gradu sa preko 11 hiljada glasova razlike, pobjegao u državni parlament, vjerovatno pokušavajući da pred Nikšićanima zamaskira svoju političku bruku.

“Veću bruku doživjeće 14. marta sa svojom partijom na lokalnim izborima u Nikšiću. I uzalud im sva propaganda, kampanje njihovih medijskih trovača i nekaki novi slogani, kongresi i kozmetičke promjene. Lopovi države ostaju lopovi, a krivična djela iz oblasti kriminala i korupcije ne zastarijevaju. S tom se činjenicom Mitrović i njegova partija teško mogu pomiriti. Otuda sve frustracije i kompleksi ove kriminalne organizacije u rasulu sa kojima se dodatno srozavaju pred crnogorskom javnošću”, zaključio je Šućur.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.