Nakon otkazane svadbe, vakcinisala se u vjenčanici

Nakon otkazane svadbe, vakcinisala se u vjenčanici

Nakon što je njeno svadbeno veselje u Merilendu otkazano zbog pandemije, jedna mlada proglasila je svoju vjenčanicu haljinom za vakcinaciju protiv kovida 19.

Sara Stadli i njen suprug vjerili su se 2019. godine. Bili su spremni da stanu na ludi kamen prošle godine i pravili su planove za svadbu sa oko 100 svatova, prenosi Biznis insajder.

Mnogim nevjestama čiji su svadbeni planovi promijenjeni zbog pandemije koronavirusa na kraju se pridružila i Sara. Par je održao malu ceremoniju sa osam gostiju i otkazao proslavu povodom stupanja u brak zbog mjera protiv širenja virusa, izvijestio je San.

Da bi donekle popravila situaciju, Sara je odlučila da prošle nedelje ipak obuče haljinu koja je bila planirana za svadbu, to jest preimenuje je iz vjenčanice u haljinu za vakcinaciju.

Prilika je bila nešto manje svečana, ali ipak važna – išla je da primi vakcinu protiv kovida. Što se lokacije tiče, nije to bila svečana sala već fudbalski stadion u Baltimoru u državi Merilend.

„Za mene je to (vakcinacija) bila proslava. Bilo je toliko niskih trenutaka tokom pandemije, toliko stvari koje su otkazane, ova haljina, ako ništa drugo, predstavlja nadu“, poručila je Sara Stadli. 

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.