Savez slijepih Crne Gore obilježava godinu dana od pokretanja
Ilustracija

Savez slijepih Crne Gore obilježava godinu dana od pokretanja "Audio poezije"

U sedmici od 19-23. aprila, Savez slijepih Crne Gore obilježava godinu dana od pokretanja aktivnosti pod nazivom: Audio poezija.

"Kao što je poznato, riječ je o prilagođavanju poezije u audio formatu, koja je prvenstveno namijenjena osobama oštećenog vida, osobama koje ne mogu čitati standardnu štampu, ali i ukupnoj javnosti, koja preferira konzumiranje poezije posredstvom audio-vizuelnih objava", saopšteno je iz Saveza slijepih.

Osim poezije, s ponosom ističu da je sadržaj tokom prethodnih 365 dana dopunjen bajkama i basnama, a od danas, ponedeljka 19.aprila, i aforizmima.

"Svakog ponedeljka, na youtube kanalu i na društvenim mrežama će se naći po tri aforizma.

U tom cilju, prethodnih mjeseci smo promovisali i afirmisali ljubitelje satire, pa tako na sledećem linku: https://ss-cg.org/?p=1832  možete naći nešto više o Čedu Laziću i razlog zbog koga je počeo sa pisanjem aforizama, a na sledećem linku: https://www.youtube.com/watch?v=JDbju9WS4n4  emisiju sa nagrađivanom aforističarkom Radom Draganić, koju je uredila i vodila Nevena Kovačević iz radija Feniks", navodi se u saopštenju Saveza slijepih.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.