Održano završno kolo Prvenstva  CG u mušičarenju u Beranama

Održano završno kolo Prvenstva CG u mušičarenju u Beranama

U organizaciji Sportsko ribolovnog kluba „LIM Berane“ i podršku Sekretarijata za sport, kulturu, omladinu i saradnju sa NVO Opštine Berane uspješno je organizovano završno 6. kolo, Prve crnogorske lige u disciplini mušičarenje (Fly-fishing) u Beranama.

Na takmičenju je učestvovalo 8 klubova sa oko 30 takmičara koji su se u proteklih četiri mjeseca takmičili na četiri takmičarske staze u četiri grada. Nakon takmičenja domaćin Sportsko ribolovni klub Berane je u restoranu „Plavi Lim“ upriličio svečanu večeru uz dodjelu plaketa, priznanja, medalja i pehara za najbolje takmičare i ekipe.

Dodjeli medalja su, osim takmičarskih ekipa, prisustvovali: predsjednik Saveza Sportsko ribolovnih organizacija Slobo Vučinić, sekretar Sekretarijata za sport Opštine Berane Damjan Ćulafić i pomoćnik sekretara Predrag Šćekić.

Ekipno prva tri mjesta su zauzele ekipe SRK KOLAŠIN, SRK PODGORICA I SRFFK RAVNJAK.

Pojedinačno plasman za reprezentaciju Crne Gore za 2022 su ostvarili:

1. Vlatko Peković

2. Ivica Rajković

3. Radule Mićović

4. Boris Ilić

5. Boško Vulević

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.