Dobričanin: Ujedinjena CG će glasati za predlog budžeta za 2022. godinu
Vladimir Dobričanin, Foto: UCG/FB

"Građanima dugujemo "Evropa sad!"

Dobričanin: Ujedinjena CG će glasati za predlog budžeta za 2022. godinu

Ujedinjena Crna Gora će, kako su saopštili, nakon rasprave u načelu i pojedinostima glasati za predlog budžeta za narednu godinu koji je predložila Vlada.

Kako naglašavaju u saopštenju, ta partija se među prvima izjasnili da će podržati program “Evropa sad” u svim segmentima, jer to, kako kažu, duguju građanima.

"Pratićemo potom njegovu realizaciju. Amandmani koje predlaže naš Klub poslanika u kojemu je UCG iz tehničkih razloga i njihovo eventualno neprihvatanje od Vlade neće biti razlog zbog kojega u krajnjem ne bismo glasali za ona rješenja koja podižu životni standard. Neki amandmani će biti prihvatljivi, a neki neće, predlagaču, odnosno, Ministarstvu finansija, jer samo Vlada može znati tačnu i moguću mjeru povećanja", naglasio je poslanik UCG Vladimir Dobričanin.

Građanima Crne Gore je, kako dodaje, decenijama oduzimano sve, pa i ono na šta niko nema pravo, a to je nada u bolju budućnost.

"Decenijama su strahom od budućnosti manipulisali oni kojima je narod rekao dosta, mi to nećemo raditi. Ujedinjena Crna Gora će podržati predloge koje na kraju usvoji Vlada kao predlagač, jer bi svako drugo postupanje bilo neodgovorno i suprotno očekivanju građana", naveo je Dobričanin.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.