Mlada Amerikanka izbacila Osaku
Amanda Anisimova

Mlada Amerikanka izbacila Osaku

Viktorija Azarenka bez milosti je odigrala protiv Elene Svitoline, posle čega je pobrala simpatije na konferenciji. Ipak, zvijezda dana je Amanda Anisimova, koja je izbacila Naomi Osaku.

Azarenka je posle meča došla na konferenciju u društvu sina Lea, koji je rano dobio priliku da postane zvijezda.

Čak je i njemu postavljeno pitanje kako je mama odigrala, "kao iz topa" je odgovorio: Fenomenalno!

Ostaje da se vidi kako će izgledati dalji tok takmičenja za Viktoriju, a formirani su još neki parovi osmine finala,prenosi Nova S.

Pegula će igrati protiv Sakari, a Kiz protiv Badose, a Amanda Anisimova protiv Ešli Barti, pošto je izbacila Naomi Osaku.

Turnir je bajka za Amandu, izbacila je osvajačicu Olimpijskih igara Belindu Benčić, sada i Osaku, ima niz od osam pobjeda u 2022. godini.

Dvije meč lopte imala je Osaka u trećem setu pri 5:4, ali je Amanda izborila taj-brejk i riješila pitanje pobednika.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.