Vulin: Zvicerova grupa planirala ubistvo Vučića
Vulin

Vulin: Zvicerova grupa planirala ubistvo Vučića

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandr Vulin izjavio je da je kriminalna organizacija na čijem je čelu crnogorski državljanin Radoje Zvicer, jedan od vođe "kavačkog klana", planirala ubistvo predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

„Pripadnici MUP i BIA, zajedno sa predstavnicima Evropola i partnerskih službi od kojih smo informaciju dobili pokrenuli su opsežnu akciju utvrđivanja identiteta svih pripadnika ove zločinačke organizacije, koja za cilj ima ubistvo predsjednika Republike Srbije Aleksandra Vučića“, rekao je Vulin, prenosi N1.

Na čelu ove organizacije nalazi se crnogorski državljanin Radoje Zvicer, za kim je Srbija već raspisala potjernicu, organizator i jedan od vođa „kavačkog klana“, rekao je on.

Kazao je da će istraga utvrditi da li je Zvicer „ovu zločinačku organizaciju okupio da bi ubili predsjednika po sopstvenom nahođenju ili zato što je dobio naređenja od svog političkog vođe“.

Do tada, pripadnici MUP i BIA o svakom saznanju do kog budu došli će obavještavati Tužilaštvo za organizovani kriminal, a u saradnji sa vojnim obavještajnim strukturama očuvaće mir, stabilnost i ustavni poredak, kao i bezbjednost i život predsjednika Vučića, kazao je ministar policije Srbije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.