Čarolija ukusa na Virpazaru

Čarolija ukusa na Virpazaru

Brojni posjetioci na Festivalu vina i ukljeve, uprkos kišovitom vremenu. Na više od dvadeset štandova moglo se probati i kupiti vino, ukljeve i druga riba, priganice i sir, suvo meso, voće i povrće, med, masline, suveniri i razne rukotvorine

Domaće vino, ukljeve, med, masline, priganice, domaći sir i pršuta… - dio je onoga što se moglo pronaći na štandovima u Virpazaru prvog dana Festivala vina i ukljeve.

Kiša nije zaustavila brojne domaće i strane goste da probaju specijalitete iz Crmnice i drugih krajeva Crne Gore.

Red za besplatne priganice je bio dug, neki su se cjenkali, a poneki nijesu pitali za cijenu nakon što su probali neka vina. Miris ribe osjećao se do glavne ceste.

Predsjednik Mjesne zajednice Crmnica, Tomo Unkšanović, “Vijestima” je kazao da kiša nije poremetila planove jer su imali dobru pripremu, te da su jako zadovoljni brojem posjetilaca.

“Planiramo i u narednim godinama da festival bude početkom marta, što bi ujedno značilo i početak turističke sezone na Virpazaru, odnosno u Nacionalnom parku Skadarsko jezero. Čim je lijepo vrijeme, ovdje imamo posjetioce, imamo krstarenja i uvijek nam je bio cilj da ova manifestacija simbolično bude početak sezone”, ispričao je.

Izvor:Vijesti

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.