Bemax Arena spremna za spektakl:
foto:Mportal

Bemax Arena spremna za spektakl: "Vučice" će u punoj dvorani igrati za titulu

Košarkašice Budućnost Bemaxa igraće večeras od 19.30 časova protiv Celja finale WABA lige u Bemax Areni.

Sinoćnji polufinalni duel donio je ambijent za pamćenje, a prema najavama iz podgoričkog kluba večeras u finalnom duelu očekuje se da bude oboren rekord kada je u pitanju broj gledalaca na utakmicama u Bemax Areni.

koss2

foto:Mportal

Vlada nevjerovatno interesovanje za meč "vučica", tako da će naše košarkašice imati podršku iz cijele Crne Gore. Dvorana je već spremna za novu koreografiju, ali i gradioznu najavu uoči meča kakva do sada nije viđena.

koss3

foto:Mportal

Sve je spremno za spektakl, a nikad veća podrška treba da bude dodatni motiv košarkašicama Budućnost Bemaxa koje će juriti večeras četvrtu regionalnu titulu, s obzirom da su bile šampionke 2016, 2018. i 2020. godine.

Izvor:Mportal

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.