Crnogorski državljanin napadnut u Milanu, sa ruke mu ukraden sat vrijedan 20.000 eura

Crnogorski državljanin (56) godina opljačkan je prije pet dana u centru Milana, dok je sa sinom (30) šetao ulicom, prenose italjanski mediji. Njemu su sa ruke tri maloljetnika strgnula sat čija vrijednost je, prema navodima milanske policije, bila 20.000 eura.

Sam čin pljačke snimile su nadzorne kamere na kojima se vidi kako dvojica muškaraca šetaju ulicom Via dei Giardini i da ih u stopu prate trojica mladića. Potom su razbojnici s leđa prišli oštećenom, uhvatili ga za obje ruke, i oteli luksuzni sat vrijedan oko 20 hiljada eura.

Trojica razbojnika su pobjegli u različitim pravcima: izvršilac pljačke je prilikom bjekstva bacio na zemlju sat koji je opljačkao. Nedaleko od mjesta  napada bila je policijska patrola na biciklima koja se odmah dala u potjeru za počiniocima.

Jedan od razbojnika tokom bjektstva je povrijedio dvojicu policajaca, jednom je slomio prst, a drugom tokom hapšenja nos.

Uhapšenom maloljetniku (17) na teret se stavljaju krivična djela teška pljačka, opiranje prilikom hapšenja i napad na službeno lice.

Izvor CdM

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.