DPS: Odluka Vlade o uvođenju prinudne uprave u Šavniku nezakonita, nećemo dozvoliti legitimisanje nasilja i rušenje sistema
Demokratska partija socijalista

DPS: Odluka Vlade o uvođenju prinudne uprave u Šavniku nezakonita, nećemo dozvoliti legitimisanje nasilja i rušenje sistema

Odluka Vlade Crne Gore da uvede prinudnu upravu u Šavnik, iako je Skupština opštine ispunila sve ono što je traženo, nezakonita je i politički motivisana kako bi se udovoljilo interesima Andrije Mandića i Nove srpske demokratije, saopšteno je danas iz Demokratske partije socijalista.

I ova odluka kako poručuju iz DPS-a pokazala je da parlamentarnom većinom upravlja Andrija Mandić a ne Milojko Spajić a Vlada iz dana u dan pokazuje da je samo "instrument u njegovim rukama za ostvarenje partijskih i nacionalističkih ciljeva četničkog vojvode".

"Ovakvom odlukom legitimisano je nasilje kojim je onemogućeno da se izbori na dva biračka mjesta završe i stvoren opasan pravni presedan po kom bilo koji građanin Crne Gore može u nedogled prekidati izbore i trajno onemogućiti njihovo okončanje", kazali su iz DPS-a.

Zaključuju da "Demokratska partija socijalista ne pristaje na ovakvu politički motivisanu pravnu hajdučiju te ističemo da nećemo dozvoliti legitimisanje nasilja i sprovođenje nezakonitih odluka Vlade kojim se ruši ustavni poredak države Crne Gore".

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.