Popodne kiša, do 19 stepeni
ilustracija

Vremenska Prognoza

Popodne kiša, do 19 stepeni

U Crnoj Gori danas će biti uglavnom oblačno uz mjestimičnu kišu i temperaturu do 19 stepeni.

Na sjeveru Crne Gore, uglavnom oblačno, mjestimično kiša.

Jugozapadni vjetar tokom dana uglavnom slab, predveče u postepenom jačanju. Temperatura do 16 stepeni.

Na jugu, pretežno oblačno, od podneva česta kiša, ponegdje može biti i pljuskova praćenih grmljavinom. Temperatura do 19 stepeni.

More umjereno talasasto. Vjetar tokom dana uglavnom slab, od kasnih večernjih sati u jačanju, jugozapadni. Temperatura mora 17 stepeni.

Crna Gora tri dana

Narednih dana na sjeveru, u srijedu promjenljivo sa sunčanim periodima, ali i sa čestom kišom, u dolini Ibra rjeđom. U četvrtak više sunca, ali i dalje s uslovima za kišu. Jugozapadni vjetar tokom dana umjeren, ponegdje jak, a tokom noći uglavnom slab. Temperatura do 15-16 stepeni.

Na jugu, u srijedu promjenljivo oblačno sa sunčanim periodima, mjestimično s kišom. U četvrtak takođe promjenljivo s uslovima za kišu ili pljusak. Vjetar narednih dana slab do umjeren, uglavnom jugozapadni. Temperatura bez bitnijih promjena, do 19 stepeni.

 

Izvor: RTCG

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.